Om onze ambachtelijke vleeswaren en kaas op een mooie en opvallende manier te presenteren in uw restaurant-omgeving, hebben we een tweetal verpakkingstray’s ontwikkeld. Zo bieden wij u een fraaie totaaloplossing, aansluitend bij onze vorig jaar geïntroduceerde verpakkingslijn.

3-vaks tray

Op deze manier kunt u een optimaal ruim assortiment vleeswaren en kaas presenteren in een klein koelmeubel. Of u heeft de mogelijkheid om één product op een speelse manier aantrekkelijk te presenteren. De gaten in de trays zorgen voor een goede koeling van het product.

1-vaks tray

Wanneer er voldoende schapruimte is, in combinatie met een grote omloopsnelheid, kunt u ook kiezen voor deze variant. Deze versie is ook uitermate geschikt om te worden ingezet voor de presentatie van de mono-kuipjes (zoals de filet americain, Saksische leverworst, smeerpaté en diverse smeerkaasjes).

Uw klant ervaart middels deze presentatie een verzorgd en prettig overzicht over het gevoerde assortiment. Dit zal ongetwijfeld uitnodigen tot aankoop en uw verkoop vergroten. In deze presentatie komen op een subtiele manier de kernwaarden van ons bedrijf naar voren; Je ‘proeft het  ambacht’, ervaart de ‘smaak van kwaliteit’ en kunt ‘heerlijk genieten’. Qua stijl komen we chique voor de dag, met een vleugje authenticiteit. Zo blijven we dicht bij onze rijke historie: ‘met liefde gemaakt sinds 1947’.